Esthetische tandheelkunde

De ideale combinatie van esthetiek en functionaliteit

Een fraai ogend gebit is wat we bij Cox Verwijspraktijk met onze esthetische tandheelkunde nastreven. Hierbij gaat het niet alleen om witte tanden, ook de verhoudingen en proporties moeten kloppen. De esthetiek mag echter de functionaliteit van het gebit niet in de weg staan om een duurzaam resultaat te creëren. Kwaliteit combineren met een esthetisch gewenst resultaat doen we bijvoorbeeld door middel van bleken en facings. Maar ook de behandeling van teruggetrokken tandvlees is onderdeel van esthetische tandheelkunde.

In onze behandelingen zijn behoud van autonomie, kwaliteit en communicatie leidend. Met een gewenst en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat waar u tevreden mee bent. 

esthetische tandheelkunde

De werkwijze van A tot Z

Wordt u door uw eigen tandarts doorverwezen naar Cox Verwijspraktijk? Dan ontvangen wij een mail of brief met aanvullende informatie over uw situatie. Vervolgens roepen wij u op óf u kunt zelf contact opnemen met onze praktijk. We plannen aanvullende diagnostiek in, ook wel consult genoemd, om een zo compleet en goed mogelijk beeld te vormen van uw wensen, behoeftes en aanvullende hulpvragen. Dit is tevens het moment dat we u meenemen in het verloop van het proces zodat u precies weet wat u te wachten staat tijdens de behandeling. Is de behandeling succesvol afgerond? Het onderhoud wordt doorgaans door uw eigen tandarts opgepakt.