Cox Verwijspraktijk voor implantologie

Sinds 1996 een begrip in Bemmel en omstreken

Voor en door mensen

In 1996 startte erkend implantoloog en oprichter van Cox Verwijspraktijk, Jules Cox, met zijn eigen tandartspraktijk. De praktijk groeide in de afgelopen jaren uit naar wat we nu kennen als verwijspraktijk: een specialistische praktijk met een multidisciplinair team dat zich focust op implantologie en mondchirurgie. Een verwijspraktijk met ervaring en expertise en waar we met elkaar streven naar het gewenste eindresultaat. We behandelen mensen zoals we zelf ook behandeld willen worden. Op een functionele en duurzame manier.

over ons

Onze behandelingen

In onze behandelingen zijn behoud van autonomie, kwaliteit en communicatie leidend. Met een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. 
Met jarenlange ervaring in implantologie en mondchirurgie dragen we zorg aan uw gebit. Waar kunnen we u mee helpen? 

over ons

Onze werkwijze

Wordt u door uw eigen tandarts doorverwezen naar Cox Verwijspraktijk? Dan ontvangen wij een mail of brief met aanvullende informatie over uw situatie. Vervolgens roepen wij u op óf u kunt zelf contact opnemen met onze praktijk. We plannen aanvullende diagnostiek in, ook wel consult genoemd, om een zo compleet en goed mogelijk beeld te vormen van uw wensen, behoeftes en aanvullende hulpvragen. Dit is tevens het moment dat we u meenemen in het verloop van het proces zodat u precies weet wat u te wachten staat tijdens de behandeling. Ook de financiële aspecten worden goed belicht: wij werken met schriftelijke begrotingen en kunnen aangeven of een deel vergoed wordt. Is dit het geval, dan ondersteunen we u in de complete administratieve afhandeling. Is de behandeling succesvol afgerond? Het onderhoud wordt doorgaans door uw eigen tandarts opgepakt.

Ons team

Ons team staat klaar om te luisteren naar de wensen en behoeften van patiënten en hun tandarts.
Stuk voor stuk hebben we ons eigen specialisme zodat we écht kunnen excelleren.
Komt u bij ons voor een behandeling? Dan streven we ernaar dat u met veel rust en tevredenheid terugkijkt op uw ervaring bij Cox Verwijspraktijk. 

Waar kunt u ons vinden?

Cuperstraat 3
6681AR Bemmel