Restauratieve tandheelkunde

Een integrale aanpak voor aangeboren of verworven aandoeningen of trauma’s

In de restauratieve tandheelkunde komen veel disciplines bij elkaar. In de afgelopen jaren hebben we steeds vaker te maken met restauratie van aangeboren of verworven aandoeningen. Om het gebit esthetisch en functioneel goed te (onder)houden of te reconstrueren is onze multidisciplinaire aanpak en ons specialistische team tot een integrale aanpak gekomen.

Onze integrale aanpak is gewenst in situaties waarbij we tot een behandeling moeten komen na een geboren of verworven aandoening, een trauma, verlies van tanden en kiezen of ernstige slijtage. Belangrijk hierin is onze drive om patiënten een zo lang mogelijk behoud van eigen tanden en kiezen te geven.
Benieuwd naar de specialismen van ons multidisciplinaire team? Neem een kijkje op onze teampagina.

restauratieve tandheelkunde

De werkwijze van A tot Z

Wordt u door uw eigen tandarts doorverwezen naar Cox Verwijspraktijk? Dan ontvangen wij een mail of brief met aanvullende informatie over uw situatie. Vervolgens roepen wij u op óf u kunt zelf contact opnemen met onze praktijk. We plannen aanvullende diagnostiek in, ook wel consult genoemd, om een zo compleet en goed mogelijk beeld te vormen van uw wensen, behoeftes en aanvullende hulpvragen. Dit is tevens het moment dat we u meenemen in het verloop van het proces zodat u precies weet wat u te wachten staat tijdens de behandeling. Is de behandeling succesvol afgerond? Het onderhoud wordt doorgaans door uw eigen tandarts opgepakt.