Verwijspraktijk voor de regio Arnhem, Betuwe en Nijmegen

Informatie voor patiënten en verwijzende tandartspraktijken

Bent u patiënt?

Meestal wordt u als patiënt door uw eigen tandarts doorverwezen naar een verwijspraktijk. Bijvoorbeeld voor een prothese of implantaat. Wij werken samen met tandartspraktijken uit de regio Arnhem, Betuwe, Nijmegen of zelfs daarbuiten. Als u naar ons bent doorverwezen houden wij ons aan de verwijzing en voeren overleg met u én uw verwijzer voor een optimaal behandelplan.

U blijft dus formeel als patiënt ingeschreven bij uw eigen tandarts en u kunt bij ons uitsluitend terecht voor de behandeling waarvoor u bent verwezen.

verwijzingen
verwijzingen

Bent u tandarts?

U kunt uw patiënten doorverwijzen voor mondchirurgie, implantologie, reconstructie of prothetiek op maat. Dat kunt u eenvoudig en snel doen met behulp van ons verwijsformulier. Wij kijken ernaar uit om de verantwoordelijkheid voor de mondzorg van uw patiënt op ons te nemen. Communicatie en kwaliteit zijn hierin leidend. Zorgt u ervoor dat u zo veel mogelijk informatie over de situatie met ons deelt via het verwijsformulier?

Over Cox Verwijspraktijk

In 1996 startte erkend implantoloog en oprichter van Cox Verwijspraktijk, Jules Cox, met zijn eigen tandartspraktijk. De praktijk groeide in de afgelopen jaren uit naar wat we nu kennen als verwijspraktijk: een specialistische praktijk met een multidisciplinair team dat zich focust op implantologie en mondchirurgie. Een verwijspraktijk met jarenlange ervaring waar we er met ons team alles aan doen patiënten met een tevreden gevoel en hoogwaardig eindresultaat terug te laten keren naar hun eigen tandarts. We behandelen mensen zoals we zelf behandeld willen worden. Op een functionele en duurzame manier. 

verwijzingen